Sonnentor Hořčice, semínka k nakličování, BIO, 120 g *SK-BIO-002 certifikát


3,20 €

Neodolateľný produkt Sonnentor Hořčice, semínka k nakličování, BIO, 120 g *SK-BIO-002 certifikát od výrobca Sonnentor u nás nájdete lacno za 3,20 €.

Sonnentor Horčica, semienka na naklíčovanie, BIO, 120 g Malí siláci s pekne ostrou chuťou hrajú prím hlavne v omáčkach a dipoch. Semienka horčice sa v našich zemepisných šírkach používajú aj na nakladanie, do marinád a na výrobu horčice. V juhoindickej kuchyni sa praží, čím dostane ich ostrá chuť orechový nádych. Opražené semienka skvele chutia na rybe alebo zelenine. Okrem toho sú súčasťou karipast a koreniacich zmesí. Príprava D oba namáčania: 15 minút Doba klíčenia: 5-6 dní Substrát udržujte stále vlhký Ideálna teplota: 18-20 °C Odporúčané vybavenie: nakľučovacia miska Zloženie Horčica žltá BIO (Sinapis albumu) Alergény : horčica Skladovanie Skladovať v suchu a chlade. Veľkosť balenia 120 g.
Veľkosť balenia 120 g